[ avtryck ] [ intryck ] [ uttryck ] [ påtryck ] [ om bulldozer ]
>> läst - bok - recension - Så tänker katten


Så tänker katten - Stephe Bruin/
Walty Dudok van Heel

(Inbunden, ICA Bokförlag, 2004, 112 s.)

"Så tänker katten" är en bok med tips för att lära mattar och hussar att bättre begripa sig på sin favoritkompis. För att katten också skall förstå er finns också mer handfasta uppfostringsråd i boken.

Bokomslag "Så tänker katten"Att ha en katt som kan springa ute är inte så krävande, den får sin stimulans på sina utflykter i naturen. Du, som matte eller husse, står för bostad, mat, trygghet och ompyssling.
Men om du har en innekatt så får du även stå för stimulansen. En uttråkad katt blir en besvärlig katt. Att skaffa ännu en katt är inte alltid rätt.
I boken "Så tänker katten" hittar du exempel på hur olika katter kan bete sig i grupp. Eller reagera på nya familjemedlemmar.

Boken är rikligt illustrerad med fina teckningar. Jag saknar dock lite mer personliga berättelser. Precis som andra hund- och kattägare älskar jag att höra andra ägares historier.

Det finns också en kort genomgång av olika raser och dess vanligaste beteende. Oavsett om du har en raskatt eller bondkatt så har du glädje av den här boken och kommer på dig själv med att nicka igenkännande medan du läser.

Innehållsförteckning:
Små katter
Stora katter
Långhåriga katter
Korthåriga katter
Prickiga katter
Randiga katter
Fläckiga katter


Om författarna:
Stephe Bruin har skrivit texterna och Walty Dudok van Heel har illustrerat.

Andra böcker av författarna:
Så tänker hunden 2004

Övriga bokfakta:
"Så tänker katten" kom ut på ICA Bokförlaget i mars 2004. Originaltiteln är "Wat denkt mijn kat van mij" och översättningen till svenska är gjord av Ragnhild Solvika.


Lotta Lundblad : 04-08-109


 
> maila crew@bulldozer.nu