[ avtryck ] [ intryck ] [ uttryck ] [ påtryck ] [ om bulldozer ]

Daft Punk-surfa:
> daftpunk.com

Läs mer:
> Tillbaka till musikarkivet

>> hört - musik - recension - Daft Punk


Daft Punk -"Discovery"


Daft Punk har äntligen släppt en ny skiva och äntligen är rätt ord för skivan är verkligen bra! Duon har den här gången varierat sig lite mer och känns lösare än tidigare. Låten "One more time" som öppnar skivan är verkligen typisk Daft Punk och de etablerar sin säregna stil ytterliggare.

Skivomslag "daft Punk"Vocodrar, filter och pulserande syntar skapar en tydlig atmosfär samtidigt som tyngden är minst sagt grym. Efter första spåret vill man festa, inget snack om saken.

Det är faktiskt svårt att hitta nått som är dåligt på skivan. Daft Punk experimentar mycket och blandar stilar hejvilt på ett mästerligt sätt. Kanske är sista låten "Too Long" lite rutintechno men har ingen chans att sänka resten av skivan på något sätt.

"Discover" innehåller det mesta som ingår i clubarens kostcirkel och Daft Punk bjuder på låtar som går rakt på sak och i princip börjar loopa i öronen ögonblickligen. Det mest förvånande och roliga med gruppen är det sätt de lyfter fram techno-perioden från 90-talets början och gör den som den borde ha låtit!
Viva la France!


MGB : 01-04-02


 
> maila crew@bulldozer.nu