[ avtryck ] [ intryck ] [ uttryck ] [ påtryck ] [ om bulldozer ]

Halford-surfa:
> Robhalford.com

Läs mer:
> Tillbaka till musikarkivet

 

>> hört - musik - recension - Halford


Halford -"Live insurrection"

"Live Insurrection" är liveplattan som naturligt följer gruppen Halfords turné efter debutskivan "Resurrection". De som väntade, köpte och segrade med skivan "Resurrection" kommer vara ivriga att öppna plånboken igen bara de ser omslaget på "Live Insurrection"!

Skivomslag "Live insurrection""Live Insurrection" innehåller 28 låtar från flera delar av Rob Halfords karriär, de nya låtarna är med, det är också flera låtar från Fight-perioden.
Givetvis är också en hel drös låtar från Judas Priest-tiden representerade och på vilket sätt sen!

Gruppen Rob Halford har satt samman är grymt tight. Det är killar som tycker det är roligt att spela och alla verkar ha en annan sak gemensamt: de vill spela ren heavy metal, inget annat. När Halfords debutskiva kom ut beskrevs den i utländsk press som "Heavy Metal in it's purest form", på samma vis skulle jag vilja beskriva "Live Insurrection" som den renodlade heavy metal liveplattan!

28 låtar är uppdelade på två skivor. Den första öppnar med "Resurrection" och "Made in hell", de två första låtarna från studioskivan.
Den andra skivan i dubbelboxen öppnar med klassiska "The Hellion/Electric eye" och gamla Judas Priest-fans lär nu ha gåshud och headbanga vilt!

Personligen saknar jag kanske låten "Grinder" men ingen lär besviken på den här skivan

MGB : 01-04-02


 
> maila crew@bulldozer.nu