[ avtryck ] [ intryck ] [ uttryck ] [ påtryck ] [ om bulldozer ]

 


>> sett - TV - Sunset Beach


Sunset Beach

Passion, svartsjuka, alkoholism, ond bråd död, bortrövade barn, förbjuden kärlek, minnesförlust. You name it, Sunset Beach has it all.
Till och med en Spelling.
Toris brorsa spelar Sean, en snäll och varm kille som vill vänta med att ha sex med sin flickvän. Precis som Donna fast tvärtom. Och självklart har farsan Aaron ett finger med i spelet.

Fem eftermiddagar i veckan får vi följa några invånare i den lilla staden Sunset Beach som ligger vackert vid havet i Kalifornien. Fridfullt på ytan, men ack vad det kokar av känslor hos alla.
Det som är bra med serien är att det inte gör något om man missar ett avsnitt eller 20 för handlingen går väldigt varligt fram. Och man behöver inte vara rädd för att inte hänga med i rollkaraktärernas humörssvängningar för de tänker högt hela tiden. Sen så är det en väldigt fin signaturmelodi också.

Jag har fastnat för Meg. Hon är vacker och god och verkligen värd all lycka. Hon skulle precis gifta sig med sin Ben som hon träffat på nätet, och som av en ödets lyckträff visade sig bo just i Sunset Beach, när Bens gamla fru Maria dök upp. Alla trodde att Maria var död och Ben hade äntligen lyckats komma över den smärtsamma förlusten och börjat hoppas på en framtid med Meg.
Det konstiga är att det var Meg som hittade Maria på sjukhuset och tog hem henne till sig och Ben, för att vara snäll. Hon visste inte då att det var Maria för Maria hade tappat minnet. Men Ben kände igen henne. Och doktorn som hade vårdat Maria sa att det var bra att hon bodde hemma hos Meg och Ben för att få tillbaka minnet. Och då började Bens gamla känslor vakna till liv igen och Meg kom i kläm. Stackarn. Men hon har inte gett upp ännu för Ben är hennes öde.

Och sen är det Olivia då. Hon hade problem med spriten när hon födde sin son och doktorn sa att han var död. Men i själva verket var det Annie som rövade bort honom och gav honom till Olivias dotter Caitlin som precis förlorat sitt barn. Caitlin tog hand om barnet och visste inte att det var hennes bror.
Men Caitlins kille, Cole, låg med Olivia en gång, så barnet som Caitlin fick av Annie är egentligen hans son, men det vet inte han.
Medan Caitlin aldrig har talat om att barnet, lille Troy, inte är hans.
Det har hon faslig ångest över, helt i onödan.
Annie, som rövade bort barnet, gjorde det för att hon på så sätt kunde utmanövrera Olivia som Gregorys fru. Men nu har Gregory fått reda på det och avskyr Annie. Nu ska han försöka ta reda på om Troy kanske ändå är hans barn. Han smider ränker
och har massor av pengar så han kan köpa ett falskt DNA-test om han vill.

Ja, ni hör, det är mycket som händer i Sunset Beach.
Sätt på TV4 15.40 och häng med i Sunset Beachsvängen du med! Måndag till fredag. I en tv nära dig.

 

  
> maila crew@bulldozer.nu