>> Sweden Rock Festival 2002 - huvudsida
Sweden Rock Festival 2002
7-8 juni

Äntligen är den här, festivalsommaren. Äntligen sol, musik, slitna tält och massor av folk vimlande bland camping och scener. Först ut var Sweden Rock Festival. I år med bättre förutsättningar än på länge!

Rob Halford
Hell bent for leather! Halford visar hur ett foto ska tas.
Årets upplaga av Sweden Rock Festival var den elfte i ordningen visade sig bli en av de bättre. Arrangörerna hade bokat än fler vassa band än i fjol och publikmässigt slog man rekord med över tiotusen besökare. Att stämningen var på topp på grund av fotbolls-VM gjorde väl inte saken sämre, även om Bulldozers utsända inte var nöjda med just de arrangemangen...

Till årets artister hörde bland andra Halford, Saxon, Motörhead och Candlemass.
Klassiska akter med stor trovärdighet i sammanhanget.
Även de mindre kända artisterna klarade av att bjuda på positiva överraskningar och MGB lämnade Norje havsbad med en nyinköpt Rage-skiva.

Det blir fler festivalreportage i sommar, Bulldozer kommer att åka på såväl Roskildefestivalen som Hultsfred och Arvika.
Håll utkik efter SMS-rapporteringar & telefonrapporter under festivalernas gång och recensioner & bilder dagarna efter i de fall där vi inte har möjlighet att skicka hem material från festivalen.BRA & DÅLIGT
Läs MP:s totala sammanfattning av Sweden Rock Festival!
Vad var bäst och vad var sämst?


RECENSIONER
Bara för att festivalen är över betyder det inte att festivalspecialen är slut. Läs alla våra recensioner och nästa festivalspecial från Hultsfred.